Direction and creation in ICT

for business results!

"Resultaat realiseren

voor uw organisatie."

Duinen als natuurlijke bescherming tegen de zee

Oprichter

Lees het waarom achter Bijou Consulting.

Sinds jaren '80

Ik ben een allround ICT projectconsultant en heb mijn ervaring opgedaan in voornamelijk financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen en grotere organisaties. Begonnen in de vroege jaren '80 met programmeren heb ik mijn technische vaardigheden verder ontwikkeld als ontwerper en analist voor grote, omvangrijke informatiesystemen.

Passie

Mijn passie gaat uit naar analyseren, organiseren en realiseren. Behalve het werken als business en informatieanalist, acteer ik de laatste jaren ook regelmatig als projectmanager en testmanager met het coördineren van verschillende trajecten waarbij veel eindgebruikers zijn betrokken. Processen verbeteren, problemen uitzoeken, oplossingen duidelijk maken en applicaties aan de praat krijgen: daar kunt u mij voor inzetten!

Vernieuwen

Naast mijn ervaring in het organiseren van projecten, opstellen van eisen en wensen, software-ontwikkeling en uitvoeren van testprocessen, ben ik altijd op zoek naar meer productieve en vernieuwende manieren van werken. Dat kan variëren van het toepassen van Lean Six Sigma voor het verbeteren van bedrijfsprocessen, het opzetten en uitvoeren van projecten met PRINCE2 en Agile / Scrum tot en met het inzetten van WebRTC technology voor directe communicatie tussen browsers. Manieren van werken die sneller en beter het gewenste resultaat voor uw organisatie realiseren.

Oprichter Bijou Consulting

Persoonlijke doel

Mijn persoonlijke doel is samenwerken met collega's in projecten op een open, zelforganiserende en resultaat gedreven manier. Vanuit dit standpunt bied ik u mijn expertises aan. Ik richt mij voornamelijk op die (ICT) diensten waarbij mijn expliciete vakbekwaamheden goed tot hun recht komen en die bovendien waardevol zijn voor het realiseren van uw doelstellingen.

Waar komt de naam Bijou Consulting vandaan?

Dat is vrij eenvoudig. Het zijn mijn initialen: de B en de U. 
Als je dat op z'n Amerikaans uitspreekt, dan hoor je een mooi Frans woord.

En Consulting? Dat is wat ik doe. Met veel plezier.

 

Met hartelijke groet,

Bart Uelen
Bijou Consulting b.v.
06 - 53 644 701

View Bart Uelen's profile on LinkedIn

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend Contact op.

 

 

Zoeken

Bel direct

06 - 53 644 701

www.bijouconsulting.com
Ga naar top